DeVry

Interior Architecture Award Submission

This project conceptualized innovative planning strategies and new space standards for the DeVry Home office and the student campus. A flexible, universal office design and open plan environment created a professional office environment, dynamic and inspiring to employees, visitors and students. Shared business centers were integrated to reduce equipment overhead costs and maintenance, delivering a higher quality of life by addressing the individual workspace and focusing on employee needs.

The classroom campus and employee commons space were designed for use as community dining space and large scale seminar space for employees by day and as a student lounge that supports the “Campus of the Future” for evening and weekend classes. The “DeVry Experience” is introduced by a museum space that connects to the commons, which serves as offices, dining and meeting space as well as classroom space.

Color, texture, lighting and graphics fill the spaces to create a unique and unexpected experience at every turn while creating a warm and inviting space to inspire a culture of employees focused on the needs of the students in achieving their goals.

Architect
VOA Associates Incorporated
Client
Devry
Consultants
  • Kornacki & Associates
Location
Oakbrook Terrace, Il
Category
Commercial