Gyro Headquarters

Chicago, Illinois / United States of America

Gyro wanted to create an office space that would reflect their creative culture, values, and celebrate the context of their new office located in the historic Wrigley Building. The workplace design supports Gyro’s work style, where open collaboration fosters the best thinking: “No offices. No barriers. No limits.” This partial floor build out included a large reception hub, that reflects their open and collaborative culture. Open flexible studio space allows for panoramic views and access to natural light. Employees are offered many types of open or closed meeting spaces which ultimately provides choice and freedom of how and where to work. Inspired by Chicago’s historic architecture and natural beauty, key design elements pay homage to the Second City’s iconic grid system, steel bridge construction, and the Chicago River. The Great Chicago Fire of 1871 inspired the use of charred wood in the reception area, and an art installation titled “Ignite”, a reference to Gyro’s “ignition” branding. The bold black and white pallet and use of graphic messaging transforms Gyro’s digital brand story into their built space.



Architect of Record

Perkins+Will

Contractor

Gyro

General Contractor

Clune Construction

Consultants

  • Environmental Systems Design
  • Frequency Audio Services, Inc